Teambuilding

Teambuilding

zakelijk explore teamdiscovery

Teamdiscovery

Wie neemt het initiatief? En wie zorgt er dat de deadlines gehaald worden? Team Discovery leert je effectief samenwerken en je ontdekt wat jouw bijdrage is in de samenwerking. Klaar voor Team Discovery?

Lees meer
 
zakelijk explore brainstormbaan

Brainstormbaan

Dagje brainstormen met het team? Bezoek één van de PBN locaties. Op onze brainstormbaan worden mentale hindernissen genomen en ideeën de vrije loop gelaten. Je komt tot de beste inzichten genietend van de mooiste uitzichten

Lees meer
 
zakelijk explore kampvuurmeeting

Kampvuurmeeting

Out-of-the-box denken gaat beter buiten de muren van kantoor. Op onze locatie in de Belgische Ardennen bedenk je vlammende ideeën voor een kampvuurtje. Inclusief overnachting en (ont-)spannende activiteiten.

Lees meer
 
zakelijk teamweekend

Teamweekend Ardennen

Twee dagen in de natuur, op slechts 2,5 uur rijden vanaf Utrecht. Jong, oud, actief en passief: er zijn activiteiten voor het hele bedrijf. Je leert beter samenwerken terwijl je geniet van een compleet verzorgd weekend weg.

Lees meer 
 
zakelijk dagnovazembla

Dag Nova Zembla

Of je nou komt uitwaaien of brainstormen: bij Nova Zembla heb je een eigen strandpaviljoen op slechts 20 minuten rijden vanaf Amsterdam. Dit programma vul je zelf met spannende en ontspannende activiteiten.

Lees meer 
 
zakelijk fortdiscovery

Fortdiscovery

Een ontdekkingstocht door Forteiland IJmuiden: UNESCO Werelderfgoed. Leer je collega’s beter kennen in een programma vol cultuur en avontuur. Geschikt voor alle seizoenen en groepen tot 600 personen.

Lees meer
 
zakelijk zeepkistenrace

Zeepkistenrace

Dé teambuilding activiteit. Tijdens het bouwen van een zeepkist ontdek je de ideale rolverdeling binnen je bedrijf. Wie is de waaghals en welke collega komt uit de verf als ontwerptalent? Een middag vol ouderwets vertier.

Lees meer 
 
zakelijk filmtheater

Take One Filmproductie

Op zoek naar een nieuwe kijk op zaken? Dit programma laat zien hoe je bedrijf denkt over bepaalde thema’s. In kleine filmproductieteams doe je kennis op over een camera, maar ook over communicatie en planning.

Lees meer 
 
zakelijk pbn businessgame

PBN Businessgame

Team competitie met activiteiten, onderhandelen en fun.
Begin je eigen start-up. Spring op het juiste moment in de markt. Onderscheidt je zelf van concurrenten. Maak gebruik van de kwaliteiten van je team. The game is on.

De PBN Business Game is ondernemen en ondernemen is